Choď na obsah Choď na menu

Jablkové hodovanie v Limbachu 2022

8. 10. 2022
article preview

V sobotu 8.10. sa slnko na Limbach usmievalo a my sme si mohli vychutnať krásne podujatie, Jablkové hodovanie. Toto podujatie zastrešuje každoročne Bratislavský samosprávny kraj a MOS v Modre. U nás v Limbachu sa konalo už 9.krát hlavne vďaka občianskemu združeniu LIRA v spolupráci s obcou Limbach.

Ako každý rok, Jablkové hodovanie v Limbachu ponúklo bohatý program: tvorivé dielničky so Slávkou, lukostreľbu s Adamom, maľovanie na tvár, hudobné vystúpenia flautistov, pod taktovkou Martiny Repčákovej, spevácke vystúpenie detí zo základnej školy Greenwillekus dobrej nálady priniesol na podujatie aj Spevácky zbor Hviezdičky s ľudovou hudbou Sekvoja. Hlavný program prevzal obľúbený kúzelník Peter Šesták, ktorý okrem zábavného vystúpenia pre deti, spravil balónové kreácie z 200 kusov balónov. 

V stánkoch predávali šikovní a veselí limbašania a priatelia Limbachu, svoje jablkové dobroty a výrobky s jablkovou tematikou. Atmosféra bola tento rok mimoriadne uvoľnená a všetci sme sa s radosťou družili, rozprávali a zabávali. Bolo skvelé mať znova príležitosť vidieť susedov, priateľov a ostatných Limbašanov. Už teraz sa tešíme o rok!
Vaša o.z. LIRA ❤️

 

Náhľad fotografií zo zložky Jablkové hodovanie 2022

 

Archív

Kalendár
<< marec / 2024 >>