Choď na obsah Choď na menu

2015 Benefičný koncert "A kto je môj blížny?"

29. 11. 2015
article preview

Benefičný koncert "A kto je môj blížny?" bol už v poradí 3. koncert chvál Zboru sv. Teobalda z cyklu Zahoď starosti

V evanjelickom kostole v Limbachu vytvoril zbor dojímavú atmosféru, ktorú zvýraznili aj filmové príbehy a sprievodné slovo Marianky Mrázovej. Na koncerte sa predstavila aj mladšia generácia zboru. Vyvrcholením bola druhá časť, kde sa na známe skladby od svetových autorov dostal do varu nie len Zbor, ale aj diváci, ktorí ich svojim potleskom sprevádzali.

Ako už býva tradiciou po našich koncertoch, návštevníkov čakalo po koncerte príjemné posedenie s občerstvením, ktoré sme spoločne s ostatnými gazdinkami pripravili. 

ĎAKUJEME celému zboru a technikom, za nádherný a inšpirujúci zážitok.  ĎAKUJEME Viliamovi Dohnalovi za filmový záznam  koncertu a jeho spracovanie. ĎAKUJEME pani kostolníčkam, že boli vždy ochotné a nápomocné pri nácvikoch aj príprave pohostenia. ĎAKUJEME tým, ktorí prispeli k občerstveniu chutnými koláčikmi. ĎAKUJEME všetkým návštevníkom, za to že tu boli a prispeli na dobrú vec.

Výťažok tohoto benefičného koncertu - 320 euro sme odovzdali ZŠ Limbach, aby prispeli deťom zo sociálne slabých rodín na školu v prírode a iné akcie, pretože kvôli zlej finančnej situácii v ich rodinách, sú tieto deti ukracované o mnohé zážitky.

 

 

Posledné fotografie

Archív

Kalendár
<< apríl / 2024 >>