Choď na obsah Choď na menu

Limbach - hra Bolo nebolo v Limbachu

article preview

Sme nadšenci pre našu obec Limbach a hľadáme spôsoby ako čo najviac jej históriu priblížiť ľuďom. Vytvorili sme novú originálnu hru, kde sa zábavnou formou dozviete, ako sa kedysi žilo v Limbachu. Veríme, že táto hra bude obohatením pre každú rodinu pri spoločnej zábave. Navyše aj prispeje k povedomiu o Limbachu a jeho okolí.
Vydanie hry je finančne náročné, a preto potrebujeme aj vašu podporu. Vyberte si jednu z odmien, alebo prispejte na vydanie len tak, pre váš dobrý pocit. Spoločne s naším partnerom - obcou Limbach ďakujeme za každú vašu podporu!

https://www.startlab.sk/projekty/3492-bolo-nebolo-v-limbachu--spolocenska-hra/

Milí naši podporovatelia,

z celého srdca vám ďakujeme za vašu štedrosť. Aj vďaka vám sa podarilo naplniť všetky naše ciele a vyzbieralo sa až 2034 euro!

Limitovaná edícia - 100 ks Hry Bolo, nebolo v Limbachu ide do tlače. Kvôli možnostiam tlače sme zmenili formát na štvorec a ešte sme ju trochu vylepšili. V decembri ju začneme distribuovať.

Veríme, že mnohých z vás poteší aj pod vianočným stromčekom a zažijete pri nej nezabudnuteľné chvíle s vašimi blízkymi. Ako bonus sa dozviete niečo aj z histórie Limbachu a okolia.

Ak ste nestihli hru podporiť, alebo si ju predobjednať, stále máte možnosť uskutočniť platbu priamo na náš transparentný účet:SK08 8330 0000 0027 0110 6763 do poznámky dar-hra a odmena o ktorú máte záujem.

Vaši Liraci.

 

Posledné fotografie

Archív

Kalendár
<< apríl / 2024 >>