Choď na obsah Choď na menu

Limbašský deň 2018

article preview

Limbašský deň bol skvelá akcia.

Keď sme my LIRAci pred piatimi rokmi urobili prvýkrát Limbašský (handmade) jarmok, vtedy ešte na parkovisku pri kruháči, ani v najtajnejších snoch nás nenapadlo, že to raz bude súčasťou veľkej obecnej akcie takého formátu ako bol tento rok Limbašský deň.

Chcela by som sa poďakovať vinárovi Milanovi Beňovi, za výborný nápad urobiť Limbašský deň ako megaakciu na ihrisku s tým, že sa spojíme viaceré spolky (Spolok Limbašských vinárov a vinohradníkov, LIRA, Limbach on Tour, FK Kartpaty) a spoločne s obcou to zorganizujeme. Teším sa, že všetci do toho ochotne šli. Bolo náročné všetko vymyslieť, pripraviť, zabezpečiť a zafinancovať, ale keď sa spoja viacerí na spoločnom projekte s dobrým úmyslom a každý prispeje čím môže, či finančne, nápadom, zaujímavou aktivitou a dobrovoľníckou prácou... tak je z toho skvelý výsledok. Ďakujem všetkým spoluorganizátorom a našim dobrovoľníkom. Vďaka vám všetkým to bola fantastická akcia, kde si každý prišiel na svoje.

Ďakujem všetkým našim účinkujúcim deťom a ich pani učiteľkám zo Škôlky Limbach, základnej školy, školy Greenwill a Školy flauty Martinky Repčákovej, že nám ukázali, čo vedia a spestrili nám program.

Ďakujem našim paličkárkam, ktoré trpezlivo zasväcovali záujemcov do tohto nádherného umenia.

Ďakujem aj predajcom, ktorí nielenže zabezpečili pestrý a zaujímavý sortiment, ale vďaka ich poplatku za predaj sme mohli zabezpečiť kvalitné ozvučenie akcie a aj vyplatiť honorár niekoľkým účinkujúcim skupinám.

Ďakujem aj účastníkom tejto akcie, pre ktorých sme to robili, že prišli, dobre sa cítili a bavili. Ich spokojnosť je našou odmenou.

Ďakujem aj za toleranciu tých, čo bývajú v okolí, lebo nemali pokojné a tiché popoludnie a noc...

A hlavne ďakujem pánu Bohu za to, že sme kvôli nepriaznivému počasiu nemuseli túto akciu zrušiť (našťastie sa predpovede meteorológov nevyplnili), že požehnával tento náš spoločný projekt, že všetko vychádzalo ako malo a že nás všetkých spojil. Spolupráca, spoločné aktivity a naše vzťahy v obci sú to najdôležitejšie, čo by sme tu mali budovať, aby sa nám v tejto našej obci dobre žilo.

Jana Kapustová

predseda o.z. LIRA

Náhľad fotografií zo zložky Limbašský deň 2018

 

Archív

Kalendár
<< marec / 2024 >>