Choď na obsah Choď na menu

Jablkové hodovanie 2018

28. 9. 2018
article preview

Jablkové hodovanie 2018 v Limbachu.

 

Nádherné počasie babielho leta, vynikajúce dobroty z jabĺk, pestrý zaujímavý program pre celé rodiny prilákali neskutočné množstvo ľudí na 6. ročník Jablkového hodovania v Limbachu.

Deti i dospelí sa naučili niečo nové o odrodách jabĺk pri lúštení krížovky na Jablkovej ceste, zastrieľali si z luku, potrénovali rovnováhu na lane slackline, vyrobili jabĺčkové podnosy pod poháriky servítkovou technikou, nechali si namaľovať na tvár nádherné obrázky od Mirky Takáčovej, pokochali sa umením v novootvorenej galérii Táni Kozákovej ...

O veselú náladu sa postaral kúzelník Peter Šesták, ktorý na záver všetkým deťom povyrábal z balónikov zvieratká podľa želania. Potešili nás aj deti z limbašských škôl a škôlok i mladé flautistky pod vedením Martinky Repčákovej svojimi vystúpeniami. O príjemnú atmosféru sa postarali ľudová hudba Sekvoja a folk-roková skupina Druhý Dych.

 Prispeli sme aj k ekologickému povedomiu používaním kompostovateľného bioriadu od firmy Biomila a v tomto trende budeme pokračovať aj na ďalších našich akciách.:-)

Ďakujeme všetkým predajcom za dobroty od výmyslu sveta a za čas čo ste tomu venovali, všetkým účinkujúcim za úžasné vystúpenia, zamestnancom OU za spoluprácu pri vytvorení zázemia a odmeny pre deti, MOS Modra a BSK za zastrešenie, propagáciu a finančnú podporu tohoto celoregionálneho podujatia, našej novej skvelej moderátorke a ostatným našim dobrovoľníkom za nezištnú prácu pri prípravách a realizácii Jablkového hodovania v Limbachu. V neposlednom rade návštevníkom, že ste prišli, vytvorili a užili si túto príjemnú atmosféru. Vďaka vašim nákupom ste podporili jednotlivé komunity, ktoré tu predávali...Veríme, že nás všetkých táto akcia zas trochu viac zblížila a to je hlavné ...

 

LIRA –Limbašská regionálna agentúra

Náhľad fotografií zo zložky Jablkové hodovanie 2018

 

Archív

Kalendár
<< marec / 2024 >>