Choď na obsah Choď na menu

2015 - Mikuláš a Adventné trhy

5. 12. 2015
article preview

Prvýkrát sme 5.12. 2015 v Limbachu spojili Mikuláša s Adventnými trhmi a Vianočnou poštou pre Limbach.

Adventné trhy boli prezentáciou handmade výrobkov našich obyvateľov. Šperky, dekorácie, drevorezba, prírodná kozmetika, perníčky, keramika, hodvábne šáliky mnohých potešili pod Vianočným stromčekom.Nechýbalo ani občerstvenie - punč nealko aj alko, teplé lokše, koláčiky, mastené chleby...

Program bol bohatý - súťaže pre deti, tvorivé dielničky, vystúpenia Limbašských deti...O pravú predvianočnú atmosféru sa postaral spevokol Káčko z Pezinku svojimi koledami a vianočnými skladbami.

Nakoniec prišiel aj Mikuláš s celým zborom anjelov a čertov. Tí pred jeho príchodom s deťmi nacvičili spoločnú pesničku na privítanie Mikuláša. Mikuláš všetkým vysvetlil, kto to svätý Mikuláš bol. Deti potom jednotlivo spievali a recitovali a dostali od Mikuláša a jeho asistentov anjelov adventný kalendár.

Počas celej akcie tu bola aj naša tradičná  VIANOČNÁ POŠTA PRE LIMBACH. Kto chcel si dozdobil vianočný pozdrav a hodil do štýlovej schránky. Naši dobrovoľníci to potom poroznášali adresátom do schránok.

Z účastníckeho poplatku predajcov na Adventných trhoch sme venovali MŠ Limbach farbičky v hodnote 30 euro a škole Fixky na interaktívne tabule v rovnakej cene. Ďakujeme všetkým predajcom za ich dobrovoľný príspevok, aj za perníčky od Radky, ktorými sme obdarovávali účinkujúcich. 

 

 


 

Náhľad fotografií zo zložky Mikuláš a Adventné trhy 2015

 

Archív

Kalendár
<< marec / 2024 >>